Comet system forum

Discussion forum about Comet system products

Temperature, Humdity,

Pressure Transmitters

and Data Loggers

You are not logged in.

#1 20-05-2020 16:02:05

dickers
Member
Registered: 20-05-2020
Posts: 2

H3530 No connection

Hello,

I have a new H3530, SN 17980250, that I cannot see in telnet, webpage or Tsensor. Both green ethernet LEDs are flashing simultaneously at about 2 Hz. This is the first time I've tried to use the device. From my reading, it seems like this is a firmware problem, can you help?

Last edited by dickers (20-05-2020 16:03:05)

Offline

 

#2 21-05-2020 11:46:20

HonzaD
Administrator
Registered: 11-08-2008
Posts: 281

Re: H3530 No connection

Hi,

It seems that your device have damaged main firmware. That blinking of LEDs at RJ45 connector signalises that backup firmware is running and waiting for uploading of new firmware.

Our technical support will be able provide you required firmware. Please contact them directly by the email. Please attach into email the screenshot from Tensor software Find device window. We would like to know if device is shown at that window. By default have device IP address 192.168.1.213 and it may to be required to set your computer into same subnet (computer IP 192.168.1.x and netmask 255.255.255.0).

In case of any question let me know.

Jan

Offline

 

#3 21-05-2020 15:44:56

dickers
Member
Registered: 20-05-2020
Posts: 2

Re: H3530 No connection

Jan,

Thank you. Tsensor does not show any device. I emailed tech support, so I will wait for their response.

Thanks

Offline

 

Board footer

Powered by PunBB | CZ / SK
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson