Comet system forum

Discussion forum about Comet system products

Temperature, Humdity,

Pressure Transmitters

and Data Loggers

You are not logged in.

#1 24-02-2009 15:14:05

BezReg
visitor
Registered: 29-05-2007
Posts: 31

Nastavení parametrů vstupů

Dobrý den, mám ústřednu MS3, potřebuji změnit nastavení některých měřicích vstupů, ale v okně Nastavení Kanálů nelze zadat žádné číslo do TextBoxu "Kanál č.:" Zkoušeno s programem 1.14 na Windows XP a W 98. Děkuji za odpověď.

J. Petr

Offline

 

#2 24-02-2009 15:43:03

MichalV
Administrator
Registered: 18-06-2007
Posts: 131

Re: Nastavení parametrů vstupů

Dobry den,
ano, zmenit cislo kanalu nelze. Toto zavisi na fyzickem osazeni moduly. V sw je v tomto pripade bohuzel pouzito, pro uzivatele pravdepodobne matouciho, textBoxu. Pro vasi identifikaci lze pouzit popis kanalu, ktery je editovatelny.

Michal V.

Offline

 

#3 24-02-2009 16:41:29

BezReg
visitor
Registered: 29-05-2007
Posts: 31

Re: Nastavení parametrů vstupů

Takže jak můžu zvolit kanál k editaci? Po načtení dat s ústředny se objeví jen okno Nastavení kanálů a všechny prázdné textboxy, kromě názvu ústředny, který se zobrazí. Do vrchních boxů se nedá nic vepsat a šipky jsou zešedlé.

Offline

 

#4 25-02-2009 10:01:39

MartinM
Member
Registered: 25-02-2009
Posts: 3

Re: Nastavení parametrů vstupů

Dobry den,
mel bych nekolik dotazu ohledne Vaseho problemu:

1. jsou na displeji ustredny videt merene udaje?
2. jakymi moduly je ustredna osazena?
3. jestlize je v ustredne osazen vice nez 1.kanal, editacni okno by melo vypadat nasledovne

http://forum.cometsystem.cz/img/user_img/ms3_nastaveni.jpg

Martin M.

Last edited by MartinM (13-03-2009 11:42:48)

Offline

 

#5 25-02-2009 16:19:28

BezReg
visitor
Registered: 29-05-2007
Posts: 31

Re: Nastavení parametrů vstupů

1: Na displeji ústředny jsou vidět údaje (teplota).
2: Je osazeno 12 modulů pro měření teploty 4-20mA = 0-150C
3: Je připojeno momentálně 1 čidlo NS500 a měří, jak má. Okno vypadá naprosto stejně, až na to, že kromě Jména ústředny není vyplněné nic a šipky jsou zešedlé.

Offline

 

#6 26-02-2009 09:06:54

MichalV
Administrator
Registered: 18-06-2007
Posts: 131

Re: Nastavení parametrů vstupů

Mohl byste, prosim, zaslat jeste datovy soubor? (Soubor totiz obsahuje take konfiguraci v jake byla data porizena.)
Soubor muzete zaslat na mou adresu.

Dekuji

MichalV

Offline

 

Board footer

Powered by PunBB | CZ / SK
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson