Comet system forum

Discussion forum about Comet system products

Temperature, Humdity,

Pressure Transmitters

and Data Loggers

You are not logged in.

#1 16-04-2010 12:37:47

scarja
Member
Registered: 16-04-2010
Posts: 1

Rebooting sensors

Hello,
We have about 20 sensors (T3510) in our company. They write a log on a SQL database every 60 sec. They work fine but once a week 3 or 4 sensors stop loggin for some reason, eventhough there webpage is still reachable. Going physically to the sensor and removing the plug and then putting it back (hard reboot) the problem is solved. Though walking round every day to reboot a sensor is a bit of a pain. Is there a way to remotely boot a sensor? through telnet or a webpage or something else?

Thank you and best regards,
James

Offline

 

#2 16-04-2010 13:14:40

HonzaD
Administrator
Registered: 11-08-2008
Posts: 293

Re: Rebooting sensors

Hi James,

Please check your e-mail box.


Regards,
John

Offline

 

#3 19-03-2019 23:41:29

cbeckham
Member
Registered: 19-03-2019
Posts: 1

Re: Rebooting sensors

Greeting,

I would like to reboot our sensors (H7530) by sending a URL command to the sensor.  Could you provide the html to do this?

As an example, I would like to send something like "http://xxx.xxx.xxx.xxx/reboot".

Thanks

Clay

Offline

 

#4 20-03-2019 10:11:06

HonzaD
Administrator
Registered: 11-08-2008
Posts: 293

Re: Rebooting sensors

Hi Clay,

Please check your inbox. Lets we move this question offline, cause we don't want to share this information at public forum.

Regards,
Jan

Offline

 

Board footer

Powered by PunBB | CZ / SK
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson