Comet system forum

Discussion forum about Comet system products

Temperature, Humdity,

Pressure Transmitters

and Data Loggers

You are not logged in.

#1 13-08-2014 15:53:17

eus
Member
Registered: 13-08-2014
Posts: 2

After a FW Upgrade (with errors) the Web Interface doesn't work anymor

Hi,

I believe that I wasn't able to finish the FW update and some data aren't be transferred to the device.
If I use the TSensor I got not problems, but the Web Server seems to have not be updated, and when I try to connect to it through the web  I can see only a white page (but with the correct title indeed).

Below the html code of the web page displayed.

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html lang="en" xml:lang="en" xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
        <head>
            <meta content="text/html; charset=UTF-8" http-equiv="Content-Type"></meta>
            <meta content="10" http-equiv="refresh"></meta>
            <title>

                Liege - Logette 1

            </title>
            <style type="text/css"></style>
        </head>
        <body></body>
    </html>

Thanks in advance for your help

Michele

Offline

 

#2 14-08-2014 06:59:43

HonzaD
Administrator
Registered: 11-08-2008
Posts: 293

Re: After a FW Upgrade (with errors) the Web Interface doesn't work anymor

Hi,

Please check your mailbox.


Jan

Offline

 

#3 22-08-2014 15:32:22

eus
Member
Registered: 13-08-2014
Posts: 2

Re: After a FW Upgrade (with errors) the Web Interface doesn't work anymor

Thank you! smile

Offline

 

Board footer

Powered by PunBB | CZ / SK
© Copyright 2002–2005 Rickard Andersson