Discussion forum about Comet system products
You are not logged in.
Lze nějakým způsobem převést data stažená z loggeru S0110 do formátu vhodného pro MS Excel? Mám pouze základní (neplacenou) verzi software.
export do souboru txt nebo dbf lze provést i u základní verze programu. Po načtení souboru z přístroje (nebo otevření už uloženého souboru z disku) se v oblasti zobrazené tabulky klikne pravým tlačítkem myši a ze zobrazeného menu se zvolí položka Export do txt (nebo dbf).
Pri exportu dat do txt se ve vyslednem souboru objevi pouze dva sloupce pro datum a cas. Jak tedy prevest do txt vsechny sloupce vcetne teploty ? Diky.
Používáte verzi sw základní nebo rozšířenou? Jaké je číslo verze sw (Nápověda/O programu...)? Případně zkuste rovnou nainstalovat poslední verzi sw z našich stránek http://cometsystem.cz/download.htm
Pouzivam zakladni free verzi sotwaru 1.24.0.13 v anglictine. Zkusil jsem naistalovat program z CD, ktere mi bylo dodano se zakazkou. Nemohl jsem exportovat kompletni data a proto jsem zkusil naistalovat verzi primo z webovych stranek. Bohuzel taky nic.
Pokud chcete, mohu Vam zaslat zdrojovy soubor z pristroje (.mss) a zkusite konverzi do txt ?
Pošlete mi tedy soubor z přístroje a zkusíme to u nás.